През  последните месеци Мария Илиева видимо се е вталила. Певицата

...
През  последните месеци Мария Илиева видимо се е вталила. Певицата
Коментари Харесай

Мария Илиева показа зашеметяващи огромни бомби! Прекали с фотошоп, филъри и ботокс

През  последните месеци Мария Илиева очевидно се е вталила. Певицата е споделяла, че се е разкрасила в съвременен изящен център. По думите ѝ там се подложила на отслабващи процедури, поставила си филъри и ботокс. Според някои обаче изпълнителката е стопила непотребните тлъстини по тялото си с инжекциите за диабетици „ Оземпик ”, които напоследък много нашумяха измежду родните звезди. Всички до неотдавна закръглени дами, а и господа, отслабнаха по този метод, без да се тормозят от страничните резултати, които не са малко.
 

Освен тънката талия, Мария има и други усъвършенствания във визията си, видя „ Уикенд ”. Тя ще бъде треньор в юбилейния сезон на шоуто „ Гласът на България ” и на промоклипът, който към този момент върви по Би Ти Ви, брюнетката е изпъчила зашеметяващи големи бомби. На фона на отслабналото ѝ тяло, новият ѝ бюст несъмнено прави усещане на феновете, които заподозряха, че си е поставила силиконови импланти. Нищо чудно Илиева в действителност да е прибягнала да услугите на пластичната хирургия, защото е много суетна, а към този момент е на 45 години и е с напредването на възрастта става все по-трудно да разчита единствено на естествения си сексапил.

„ На 10 септември стартира вълнуващото премеждие „ Гласът на България ”! Този сезон ще е доста специфичен, както подхожда и на юбилейното му десето издание! За мен е привилегия и благополучие да съм треньор в шоуто и да ви представя  „ Отбор Мария ”! Бъдете с нас и се насладете на изобилието от гений тази година - единствено по Би Ти Ви! ”, написа певицата в обществената мрежа.

Мария Илиева е майка на 2 деца, които роди в по-зряла възраст, и въпреки всичко наподобява отлично, регистрират феновете ѝ . Ето какво е споделяла тя за режима, който спазвала от месеци: „ Откакто дадох живот на моята прелестна щерка София, постоянно получавам въпроси от вас какво върша, с цел да вляза във форма. Има дами, които наподобяват съвършено няколко месеца след раждане. Е, аз не бях от тях. Коставаше ми много старания и дисциплинираност, с цел да прогресирам постепенно, само че несъмнено. В основата на моите резултати непроменяемо стои нисковъглехидратен хранителен режим, придвижване, доста вода (2-3 литра на ден) и несклоняем възторг. Това обаче не всеки път е задоволително ”, разказвала е Мария. Тя не крие, че се е подложила на серия от интервенции за стягане на тялото и понижаване на обиколките. За инжекции „ Оземпик ” обаче не обелва дума. По всяка възможност е нараснала и размера на пазвата си със силиконови импланти.

Освен щерка София, Илиева има и по-голям наследник на име Александър от предходна връзка. Въпреки че стана майка малко преди да навърши 40, тя не поучава дамите да чакат до последно.

„ Бях на 39, когато забременях за първи път. Спрямо общоприетите критерии, това си е много късно. Смятам, че не трябва доста да се разчита и да се чака последния миг, само че по този начин се случиха нещата при мен. Не е било поради боязън или терзание, не е било и спор сред кариерата и персоналния ми живот ", откровена е Мария.

Изпълнителката на шлагера „ Видимо удовлетворени ” е безапелационна, настоящият й мъж Александър Междуречки също е причина за сияйния ѝ външен тип. Любовта ѝ давала крила и я карала да се усеща на седмото небе. Точно когато била най-разочарованата от мощния пол и твърдо решена да остане самотна майка, Илиева срещнала сегашния си сътрудник, който е със 7 години по-млад от нея и е правоприемник на богата фамилия. Тя неведнъж е споделяла, че в негово лице е намерила своя блян.

„ Аз не укривам щастието си. Мисля, че щастието би трябвало да се споделя. Чувствам се прелестно, обичана... Срещнах най-прекрасния мъж в живота си. Някого, за който даже не съм мечтала. Тази обич ми върна чувството, че безусловността е допустима, че най-хубавото не трябва да остава единствено фантазия и на назад във времето. Трябва да вярваш! Когато си живял почтено, в някакъв миг ти се случва! ", споделяла е певицата.

Освен че се грижи за децата си, звездата не е загърбила и кариерата си. Тя се върна на сцената съвсем незабавно след раждането щерка си, пробвайки се да съчетава родителството със театралните си изяви. Усмихнатата брюнетка постоянно се е стараела да наподобява добре освен поради мъжа си, само че и от почитание към феновете си. „ Целия си умишлен живот съм прекарала на сцената. Когато си под светлините на прожекторите, би трябвало да се стараеш и за визията си. Не мога да си разреша да пренебрегвам външния си тип ”, безапелационна е Мария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР